Category: INTERVISTA

1 2 3 13 10 / 121 POSTS
Të mbledhur anembanë vendit, të rinjtë vazhdojnë të shtojnë kërkesat, për një arsim cilësor, pa pagesë, me kushte të përshtatshme për ta.

Të mbledhur anembanë vendit, të rinjtë vazhdojnë të shtojnë kërkesat, për një arsim cilësor, pa pagesë, me kushte të përshtatshme për ta.

Protestat e studentëve po japin dhe frytet e para. Ministrja Nikolla ka pranuar katër kushtet e vendosura prej studentëve.  Tashmë studentët, të pakën ...
Prrenjas/Emigracioni i të rinjve jashtë vendit …

Prrenjas/Emigracioni i të rinjve jashtë vendit …

Emigracioni i të rinjve jashtë vendit ka prekur të gjithë gjimnazet dhe shkollat profesionale në të gjithë qarkun e Elbasanit. Drejtoritë e shkolla ...
Banorët e Astirit  / Protesta do të vijojë pa afat, derisa të marrin një përgjigjie nga bashkia dhe institucionet përkatëse.

Banorët e Astirit / Protesta do të vijojë pa afat, derisa të marrin një përgjigjie nga bashkia dhe institucionet përkatëse.

Banorët e Astirit kanë marshuar drejt ish-sheshit Shqiponja për të protestuar kundër shembjes së shtëpive të tyre. Për këtë arsye, rruga është bllo ...
GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

    Nga: Gentian Sejrani 19 shtetas ukrainas të përkatësisë etnike rome të lindur ndërmjet viteve 1936 dhe 1980 kanë dërguar çë ...
GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

      Nga: Gentian Sejrani 19 shtetas ukrainas të përkatësisë etnike rome të lindur ndërmjet viteve 1936 dhe 1980 kanë ...
“Mes varferise dhe semundjes”: Apeli i nënës së fëmijëve me çrregullime të sjelljes

“Mes varferise dhe semundjes”: Apeli i nënës së fëmijëve me çrregullime të sjelljes

Familja Madhi prej disa vitesh gjendet mes varfërisë dhe sëmundjes. Zonja Resmie nëna e 4 femijeve banon  në një banesë të vogel me qera në qytetin e ...
Përfaqësues të komunitetit egjiptian dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.

Përfaqësues të komunitetit egjiptian dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.

Në kuadër të Aleancës së dhurimit të gjakut disa organizata të komunitetit Egjiptian dhuruan gjak në instuticionin e Komisionerit të Mbrojtjes nga Dis ...
Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë... Video rrëfen eksp ...
Mungesa e mësuesit ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta…

Mungesa e mësuesit ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta…

Sipas Ministrisë së Arsimit në shkollat 9-vjeçare raporti mësues ndihmës-fëmijë me nevoja të veçanta është: 1 mësues ndihmës për 11 fëmijë. Në shum ...
Vështirësitë e rrugës drejt arsimit për studentët Romë dhe Egjiptian.

Vështirësitë e rrugës drejt arsimit për studentët Romë dhe Egjiptian.

Universiteti i Tiranës hapi sot dyert për 5545 studentë të rinj në 6 programet e studimit të ciklit të parë. Ndër këta, vetëm 10 kuota janë ofruar për ...
1 2 3 13 10 / 121 POSTS