Category: OPINION/ANALIZË

1 2 3 42 10 / 420 POSTS

Këta po na vrasin!

Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet (përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë n ...
“Morëm një karrocë me nje “Jevg”  i ngarkuam tubat dhe e ndoqëm karrocën.. Gjuha e urrejtjes “godet” sërish

“Morëm një karrocë me nje “Jevg” i ngarkuam tubat dhe e ndoqëm karrocën.. Gjuha e urrejtjes “godet” sërish

    Është kthyer tashmë “klishe” përdorimi i gjuhës së urretjes në media, e kësaj here trokiti pikërisht në emisionin “Opinion”. M ...
Vajza e vogël rome i drejtohet Erion Veliaj

Vajza e vogël rome i drejtohet Erion Veliaj

Përshendetje zoti lali Eri me mban mend në janar 31.01.2018 jam Arselinda Muharemi nga komuniteti romë kemi mbjell bashkë dy pemë mimoza nga klasa e 4 ...
BB: Shqipëria kryeson rajonin për punësimin në të zezë

BB: Shqipëria kryeson rajonin për punësimin në të zezë

  Në Shqipëri rreth 37 për qind e të punësuarve janë në të zezë. Banka Botërore në bashkëpunim me nismën e Vienës në raportin e 2019 për tr ...
42 familje Pogradecare rrezikojnë të dëbohen nga banesat që disponojnë.

42 familje Pogradecare rrezikojnë të dëbohen nga banesat që disponojnë.

42 familje të komunitetit rom, egjiptian dhe të mazhorancës, të strehuar që prej vitit 1991, në ish godinën e hotelit të minierës së Gurit të Kuq, Pog ...
Ëndërra në sirtar

Ëndërra në sirtar

  Po jetojme kohët, ku komunikohet me ballina. Jetojmë kohët, ku pankartat dhe memet zëvendësojnë komunikimin, idetë,… Ska dialog, ska bashkëp ...
“Të lindësh Grua”

“Të lindësh Grua”

  Jam Grua dhe besoj në forcën time. Jam Grua dhe protestoj ndaj jush që më emërtoni dhe cilësoni qënie të brishtë.E brishtë ndjehem vetë ...
Kriza e vërtetë e Shqipërisë

Kriza e vërtetë e Shqipërisë

A e dini se 60% e ameri kanëve mendojnë se të varfrit janë përtacë e ndaj janë të varfër, ndërkohë që në Europë vetëm 26% mendojnë kështu. Nga ana ...
Më mire të mos paguaj sigurime, që të zgjedh vetë ku t’i bëj vizitat.

Më mire të mos paguaj sigurime, që të zgjedh vetë ku t’i bëj vizitat.

Përveç  përfitimeve të tjera  që besoj që shumë prej nesh e dimë, të cilat i përfitojmë nga pjesmarrja në skemën e sigurimeve. Dua të ndalem tek “ PËR ...
“Objekti 85”( ish-objektet e ushtrisë)  në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit.

“Objekti 85”( ish-objektet e ushtrisë) në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit.

Prej disa vitesh “Objekti 85” në Gramsh po kthehet në një lagje të re në qytetin e Gramshit. Banorë të pastrehë, apo të ardhur nga zona përreth po ...
1 2 3 42 10 / 420 POSTS