Category: Teknologji

1 217 / 17 POSTS
10 qytetet botërore më të përshtatshme për zhvillim të inovacionit…

10 qytetet botërore më të përshtatshme për zhvillim të inovacionit…

AT Kearney, një kompani që ofron shërbime të konsulencës , ka publikuar një listë me qytetet me influencën më të lartë dhe shkallën më të lartë të ino ...
Bill Gates ka investuar miliona në këto Startup-e të  Silicon Valley gjatë dekadës së fundit.

Bill Gates ka investuar miliona në këto Startup-e të Silicon Valley gjatë dekadës së fundit.

GRAIL Grail, një startup që synon zbulimin e kancerit kur është ende i shërueshëm. Grail u financua ne 2016 nga kompania e saj meme (illumine) dhe nj ...
“Hekuri rrihet sa është i nxehtë” …zanatçinjtë po shkojnë drejt zhdukjes.

“Hekuri rrihet sa është i nxehtë” …zanatçinjtë po shkojnë drejt zhdukjes.

“Hekuri rrihet sa është i nxehtë” dhe kjo nuk është thjesht një shprehje në kuptimin e figurshëm të saj, por një proces i vështirë pune që dikur ishte ...
Jack Ma/ Arma më e fortë e njerëzimit ndaj robotëve është “Ndjenja e dashurisë”

Jack Ma/ Arma më e fortë e njerëzimit ndaj robotëve është “Ndjenja e dashurisë”

Dikur i përjashtuar nga universiteti, sot miliarder: “Ja si të bëhesh i pasur” Themeluesi i gjigandit kinez të tregtisë së internetit “Alibaba”, Jack ...
Kjo është loja që po krijon varësi tek fëmijët

Kjo është loja që po krijon varësi tek fëmijët

. Flutura antistres është objekti i cili po çmend botën, por mund tiu ketë shpëtuar vetëm nëse nuk keni fëmijë apo internet. Fidget Spinners në angli ...
Fuqia e internet merr hapa galopante: Kina me 5G

Fuqia e internet merr hapa galopante: Kina me 5G

Prodhuesi më i madh kinez i pajisjeve të telekomunikacionit, ZTE, njoftoi planet se teknologjia 5G do të vijë në Kinë rreth tremujorin të tretë të v ...
1 217 / 17 POSTS