Category: VIDEO GALERI

1 2 10 / 15 POSTS
“Përtej shinave të trenit”

“Përtej shinave të trenit”

Ndodhemi në qytetin e Elbasanit, në një zonë të quajtuar “Mëhalla e Madhe, poshtë stacionit të Trenit. Pasi kalon shinat e trenit shfaqet lagja, ku ba ...
Aleanca Kombëtare e Studentëve fiton betejën, përjashtohen nga pagesa…

Aleanca Kombëtare e Studentëve fiton betejën, përjashtohen nga pagesa…

Një vit më parë qeveria vendosi që studentët e ciklit Master që përfshiheshin në kategoritë sociale, të përjashtoheshin nga politikat përkrahëse dhe t ...
Korçë-Problematikat e komunitetit Rom dhe Egjiptian për strehimin

Korçë-Problematikat e komunitetit Rom dhe Egjiptian për strehimin

Rreth 40 familje Rome dhe Egjiptiane në qytetin e Korçës u dëbuan forcërisht 2 vite më parë nga vendbanimi i tyre pranë pazarit të vjetër. Si pasoj ...
Me 3 klase shkollë, por propozimet që jep për zgjidhjen e papunësisë të lënë pa fjalë…

Me 3 klase shkollë, por propozimet që jep për zgjidhjen e papunësisë të lënë pa fjalë…

Jam punë një punëkërkues prej 20 vjetësh, po aq vite ka dhe ime shoqe . Po të vemi tek zyra e punës libreza ime është atje . Le thotë njëri  që ...
Njohja e diplomave dhe e çertifikatave, firmosen kriteret e reja . Dokumentet për lëshimin e vërtetimit të njësimit…

Njohja e diplomave dhe e çertifikatave, firmosen kriteret e reja . Dokumentet për lëshimin e vërtetimit të njësimit…

Janë përcaktuar disa ndryshime në proçedurat dhe kriteret për njohjen dhe njësimin  të diplomave e çertifikatave në Shqipëri. Të lëshuara nga insti ...
Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor

Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor

Edhe pse me vendim të Këshillit Bashkiak ekzistojnë gjoba për hapësirat e rrjetit rrugor, nuk duhet të harrojmë se ka individë si Z. A.A. i cili ka zë ...
Projektligji për pakicat kombëtare.

Projektligji për pakicat kombëtare.

Ende vazhdon diskriminimi? Komuniteti Rom dhe egjiptian janë klasifikuar si një grup i margjinalizuar për shkak të problematikave jetike që i kanë sh ...
Përloti parlamentin dhe ngriti në këmbë deputetët me fjalimin e saj rrënqethës

Përloti parlamentin dhe ngriti në këmbë deputetët me fjalimin e saj rrënqethës

Ditën e shtunë është mbajtur seanca përmbyllëse e Parlamentit Rural Shqiptar dhe me siguri kjo ditë do të mbahet mend gjatë nga deputetët, falë emocio ...
Gruaja raciste nuk pranon që djali të marrë shërbim mjekësor nga mjekë me ngjyrë (Video)

Gruaja raciste nuk pranon që djali të marrë shërbim mjekësor nga mjekë me ngjyrë (Video)

Një grua është filmuar në një klinikë mjekësore në Ontario (Kanada), ku kërkon një mjek të bardhë për t’i ofruar shërbim të birit.  Gruaja raciste nuk ...
Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës “Jorgji Dilo”

Përgjigja e Bashkisë Elbasan pas peticionit nga prindërit e shkollës "Jorgji Dilo" https://www.youtube.com/watch?v=6x4CMwXC6AM&feature=youtu.be ...
1 2 10 / 15 POSTS