Category: MULTIMEDIA

1 2 3 4 5 19 30 / 183 POSTS
Kur prindërit e fëmijëve me nevoja të veçanta ndihen të braktisur nga shteti dhe pa asnjë përkrahje.

Kur prindërit e fëmijëve me nevoja të veçanta ndihen të braktisur nga shteti dhe pa asnjë përkrahje.

Çfarë shërbimesh  ofrojnë Bashkitë tona dhe çfarë përpjekjesh kanë bërë për tua lehtësuar sadopak jetën ????? Fare fare pak për të mos thëne Asgjë. ...
Si të bashkëpunojmë me prindër të vështirë?

Si të bashkëpunojmë me prindër të vështirë?

Ju keni dëgjuar për një prind të vështirë nga kolegët që ky prind është agresiv, luftarak, ka disa çështje gjyqësore. Ju shqetësoheni dhe filloni të m ...
Zbulohet zogu i rrallë në Orikum…

Zbulohet zogu i rrallë në Orikum…

Një zog i rrallë zbulohet në Orikum. Në rrjetet e ngritura nga kampi i unazimit ra një Fishkëllyes i murrmë (Phylloscopus fuscatus), një shpend i v ...
Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë…

Integrimi në tregun e punës së anëtarëve të komunitetit rom dhe egjiptian nëpërmjet Zyrës së Punës vazhdon të mbetet një sfidë... Video rrëfen eksp ...
68 vjeçari i cili edhe pse jeton në kushte të papërshtatshme,  sjell vetëm pastërti në lagje.

68 vjeçari i cili edhe pse jeton në kushte të papërshtatshme, sjell vetëm pastërti në lagje.

Të lyesh me gërqele murret, trotuaret e madje edhe kazanët e mbeturinave, duket një sakrificë pastërtore që nuk para shikohet në ditët e sotme. Hal ...
“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?

“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?

Spitali i rrethit të Gramshit,ka investime nga donatorë të huaj dhe privat. Një person nga Gjermania ,ka investuar për rikonstruksionet e urgjencës dh ...
Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…

Muaji tetor është muaji i dedikuar luftës kundër tumorit më të përhapur sot tek gratë, që është kanceri i gjirit. Në këtë muaj ndërmerren një sërë fus ...
Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Jemi mësuar që të shohim e të dëgjojmë për vamilje jashtëzkosht të varfëra, por ajo që po kalon familja Palina është një dramë njerëzore. Familja Pali ...
Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit për sigurimet shoqërore Ka 8 vjet semurë nga ramatizma, në tetor të vitit 2017 i ka  rënë atak në zemër ...
NË RRITJE KËRKESAT PËR DIVORCE, NË 9 MUAJ 1671 PADI NË GJYKATËN E TIRANËS PËR ZGJIDHJE MARTESE…

NË RRITJE KËRKESAT PËR DIVORCE, NË 9 MUAJ 1671 PADI NË GJYKATËN E TIRANËS PËR ZGJIDHJE MARTESE…

Sipas statistikave të Gjykatës së Tiranës, në harkun kohor të 9 muajve janë depozituar në total 1671 padi për zgjidhje martese. Koha e shqyrtuar është ...
1 2 3 4 5 19 30 / 183 POSTS