Category: MULTIMEDIA

1 2 3 4 17 20 / 168 POSTS
“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?

“Mund të lindi bebi në këto kushte që janë këtu tani në dimër?

Spitali i rrethit të Gramshit,ka investime nga donatorë të huaj dhe privat. Një person nga Gjermania ,ka investuar për rikonstruksionet e urgjencës dh ...
Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit , ja cfarë duhet të dijë çdo grua…

Muaji tetor është muaji i dedikuar luftës kundër tumorit më të përhapur sot tek gratë, që është kanceri i gjirit. Në këtë muaj ndërmerren një sërë fus ...
Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…

Jemi mësuar që të shohim e të dëgjojmë për vamilje jashtëzkosht të varfëra, por ajo që po kalon familja Palina është një dramë njerëzore. Familja Pali ...
Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit “Për sigurimet shoqërore”

Ja çfarë pasojash sjell ndryshimi i ligjit për sigurimet shoqërore Ka 8 vjet semurë nga ramatizma, në tetor të vitit 2017 i ka  rënë atak në zemër ...
NË RRITJE KËRKESAT PËR DIVORCE, NË 9 MUAJ 1671 PADI NË GJYKATËN E TIRANËS PËR ZGJIDHJE MARTESE…

NË RRITJE KËRKESAT PËR DIVORCE, NË 9 MUAJ 1671 PADI NË GJYKATËN E TIRANËS PËR ZGJIDHJE MARTESE…

Sipas statistikave të Gjykatës së Tiranës, në harkun kohor të 9 muajve janë depozituar në total 1671 padi për zgjidhje martese. Koha e shqyrtuar është ...
Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Vokopolë/ Të mësosh pa ujë dhe drita …

Që shkolla e fshatit Vokopolë në Poliçan është ndërtuar rishtazi e tregon muri që ndan ende me godinën e vjetër. Por edhe pse e re kjo shkollë ka ...
Në Shqipëri është shumë e thjeshtë që fëmijët të blejnë alkool dhe duhan

Në Shqipëri është shumë e thjeshtë që fëmijët të blejnë alkool dhe duhan

Ligji për mbrojtjen nga produktet e alkoolit dhe duhanit: Ndalohet shitja ose ofrimi i pijeve alkoolike falas të miturve apo konsumimi i tyre në vende ...
Kam vënë një drit sa të ha një kafshat bukë…

Kam vënë një drit sa të ha një kafshat bukë…

Këto janë lotët e një burri 66 vjeç i cili qan me dënes pasi frikesohet rikthimit në burg. Xhevit Qafa thotë se është mbifaturuar nga OSHE dhe borxhi ...
Arbëreshët, thirrje për gjuhën shqipe : Na sillni abetaren në Kalabri

Arbëreshët, thirrje për gjuhën shqipe : Na sillni abetaren në Kalabri

Tradita e dikurshme e mësimit të gjuhës shqipe mes ngulimeve arbëreshe të Jugut të Italisë po mpaket dita- ditës dhe numri i atyre që mësojnë shqip, p ...
Është shumë i vështirë por do shumë dëshirë, pasion dhe vullnet por më shumë do dashuri që t’i dhurosh pacientëve,t’i bësh të lumtur…

Është shumë i vështirë por do shumë dëshirë, pasion dhe vullnet por më shumë do dashuri që t’i dhurosh pacientëve,t’i bësh të lumtur…

Çdo mëngjes Selmani vesh bluzën e bardhë dhe nis shërbimin mjekësor pranë Spitalin të Bulqizës. 19-vjeçari nuk e ka përfunduar ende gjimnazin por kjo ...
1 2 3 4 17 20 / 168 POSTS