Category: MULTIMEDIA

1 17 18 19183 / 183 POSTS
Gardiani i paraburgimit të Vlorës i bën apel shtetit shqiptar.

Gardiani i paraburgimit të Vlorës i bën apel shtetit shqiptar.

Mbrëmjen e së shtunës në emisionin “ZONË E LIRË”  një gardian burgjesh apeloi kundër shtetit shqiptar për mospërkrahje shëndetsore. Ai shprehet se fil ...
8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin "Kuadrate Bardhe e Zi", nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institu ...

Keshilli Bashkiak Elbasan miraton listën emërore te personave që do të perfitojnë Bonus Strehimi.

Keshilli Bashkiak  Elbasan miraton listën emërore të personave që do të perfitojnë Bonus Strehimi. ...
1 17 18 19183 / 183 POSTS