Category: AKTUALE

1 87 88 89 90 91 98 890 / 977 POSTS
Aksident/ Dy të plagosur rëndē

Aksident/ Dy të plagosur rëndē

Dy të rinj me motor janë përplasur mbrëmjen e sotme, me njëri-tjetrin në lagjen 5 Maj. Nuk është hera e parë që të rinjtë, të punësuar tek pizeritë, a ...
“I Zoti e jep, Tellalli të diskriminon”!

“I Zoti e jep, Tellalli të diskriminon”!

Nga Gentian Sejrani Një video denoncuese në emisionin "Stop" tregoi sesi trajtohen individët e komunitetit egjiptian dhe rom të punësuar në instituci ...
​20,000 Thirrje për Reformën e Arsimit në Zagreb 

​20,000 Thirrje për Reformën e Arsimit në Zagreb 

Rreth 20,000 vetë u mblodhën në qendër të kryeqytetit të Kroacisë, Zagreb, të enjten për një protestë masive kundër reformës gjithëpërfshirëse të kurr ...
Dhuna në familje: Ja shifrat e frikshme për vitin 2016-2017

Dhuna në familje: Ja shifrat e frikshme për vitin 2016-2017

Dhuna perkufizohet si sjellje apo qëndrim që dëmton mirëqënien fizike, emocionale të një ose disa personave, që ndikon në ndërprerjen e zhvillimit nor ...
1 Qershori: Lumturia mbetet  buzëqeshja e stampuar në buzët e një fëmije.

1 Qershori: Lumturia mbetet buzëqeshja e stampuar në buzët e një fëmije.

1 Qershori shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Në këtë ditë qendra e vëmendjes në mbarë botën fokusohet tek fëmijët, të cilët kërkojnë kujdesin e ...
31 Maj : Për një shëndet më të mirë mos konsumo Duhan.

31 Maj : Për një shëndet më të mirë mos konsumo Duhan.

31Maji shënon Ditën Botërore kundër Duhanit. Kjo ditë i  kushtohet luftës kundër duhanit që prej vitit 1987, ku është shpallur nga vendet anëtare të O ...
I heqin bursën se ka prindin invalid. Ja çfarë ka ndodhur me studentin e Universitetit Politeknik.

I heqin bursën se ka prindin invalid. Ja çfarë ka ndodhur me studentin e Universitetit Politeknik.

Sipas vendimit të qeverisë, përjashtohen nga tarifa vjetore e shkollimit studentët që ndjekin ciklin e parë të studimeve “Bachelor”, me formë studimi ...
Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi vendim/ Big Brother diskriminoi personat me aftësi të kufizuar dhe komunitetin egjiptian.

Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi vendim/ Big Brother diskriminoi personat me aftësi të kufizuar dhe komunitetin egjiptian.

Big Brother Albania, shtëpia më e famshme në Shqipëri duket se nuk ndal së surprizuari publikun. Pas skandalit të imitimit të banorëve të kësaj shtëpi ...
Fier , mungesë mjekësh:  1mjek kryen 100 vizita mjekësore në ditë

Fier , mungesë mjekësh: 1mjek kryen 100 vizita mjekësore në ditë

Shifrat e  largimit të mjekëve nga Shqipëria sa vjen e po bëhën edhe më të frikshme. Dy vitet e fundit nga Shqipëria po largohen aq mjekë sa dipl ...
Vendim/ Personat me aftësi të kufizuar përfitues nga kuotat e veçanta. Zv/ministrja arsimit znj. Malaj shprehet se nuk ka më kuota të veçanta. 

Vendim/ Personat me aftësi të kufizuar përfitues nga kuotat e veçanta. Zv/ministrja arsimit znj. Malaj shprehet se nuk ka më kuota të veçanta. 

Dy vite më parë ADRF, organizatë që mbron personat me aftësi të kufizuar dërgoi një ankesë kundër MAS tek Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi. ...
1 87 88 89 90 91 98 890 / 977 POSTS