Category: AKTUALE

1 2 3 4 98 20 / 977 POSTS
Shqipëria, më e shtrenjta në rajon për çmimet e ushqimeve

Shqipëria, më e shtrenjta në rajon për çmimet e ushqimeve

Megjithëse shqiptarët janë më të varfrit e Europës duke regjistruar të ardhurat për frymë dhe konsumin më të ulët, kur vjen puna te çmimet e ushqimeve ...
Eurostat: Shqipëria më e varfra në Europë dhe në 2018-n

Eurostat: Shqipëria më e varfra në Europë dhe në 2018-n

Sipas të dhënave paraprake të publikuara sot nga Eurostat për vendet e BE-së dhe shtetet e Ballkanit Perëndimor , Shqipëria ka vijuar që të jetë më e ...
Ishëm Plazhi i Gotullës, fshati fantazëm, për dekor filmash horror

Ishëm Plazhi i Gotullës, fshati fantazëm, për dekor filmash horror

Në grykderdhje të lumit të Ishmit ndodhet plazhi i Gotullës , i cili eshtë një plazh që ka mbetur jashtë vëmendjes së autoriteteve shtetërore . Dikur ...
Durrës Segmenti rrugor Plepa Ndroq–Tiranë, drejt degradimit të plotë

Durrës Segmenti rrugor Plepa Ndroq–Tiranë, drejt degradimit të plotë

Segmenti rrugor  Plepa Ndroq-Tiranë,siç njihet ndryshe rruga e vjetër e Ndroqit  ka një gjatësi rreth 28 km ,me një kohë normale udhëtimi  prej 35 min ...
Ligji i ri, bizneset të punësojnë persona me aftësi ndryshe

Ligji i ri, bizneset të punësojnë persona me aftësi ndryshe

Ligji i për nxitjen e Punësimit, i cili ka hyrë në fuqi së fundmi ka lehtësuar procedurat e biznesit për deklarimin e burimeve njerëzorë në zyrat e pu ...
Durrës Kallm, mungesa e infrastrukturës largon pushuesit

Durrës Kallm, mungesa e infrastrukturës largon pushuesit

Nëse sot do të flisnim për një plazh të virgjër në Durrës ,pa dyshim që një ndër të paktët që ka mbetur është plazhi i Kallmit . Rrethuar nga kodrina ...
Korçë: Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

Korçë: Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

Ka një rritje shumë të madhe të numrit të fëmijëve që janë diagnostikuar me çrregullime të spektrumit të autizmit, konfirmojnë mjekët që japin shërbim ...
Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti: Fshati në gjysmë errësirë

Hotolishti është një nga fshatrat më të varfra në rrethin e Librazhdit . Banorët e këtij fshati vazhdojnë të kenë ende  probleme sociale . Perveç emig ...
‘Çmenduri’ në Golem, 20 Euro shezlongu

‘Çmenduri’ në Golem, 20 Euro shezlongu

Ndërsa sezoni turistik veror është në nisje të vet pas kohës së paqëndrueshme deri para 1 jave, si duket pushuesit duhet të maten mirë kur të shkojnë ...
Kush do kujdeset për shëndetin e shqiptarëve, mjekët emigrojnë në Gjermani!

Kush do kujdeset për shëndetin e shqiptarëve, mjekët emigrojnë në Gjermani!

Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut po përballen me largimin e mjekëve në drejtim të vendeve të Bashkimit Europian. Pagat e ulëta janë arsyeja ...
1 2 3 4 98 20 / 977 POSTS