Category: BOTA

1 2 3 13 10 / 124 POSTS
GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

    Nga: Gentian Sejrani 19 shtetas ukrainas të përkatësisë etnike rome të lindur ndërmjet viteve 1936 dhe 1980 kanë dërguar çë ...
GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

GJEDNJ-ja, Ukraina shkeli të drejtat e romëve.

      Nga: Gentian Sejrani 19 shtetas ukrainas të përkatësisë etnike rome të lindur ndërmjet viteve 1936 dhe 1980 kanë ...
Rosaku i rrallë shumëngjyrësh …

Rosaku i rrallë shumëngjyrësh …

Një rosë e rrallë është , duke tërhëqur vëmendjen e turmave të mëdha të turistëve në Central Park të New Jork, të cilët përpiqen që të kapin në aparat ...
Turqi, inaugurohet sot aeroporti më i madh në botë

Turqi, inaugurohet sot aeroporti më i madh në botë

STAMBOLL-Me një kapacitet pritjeje prej 90 milionë pasagjerësh në vit, sot hapet aeroporti i ri i Stambollit, për të cilin presidenti turk, Recep Tayy ...
Vdes në mënyrë tragjike i riu shqiptar në Francë, telefonata e fundit me familjarët

Vdes në mënyrë tragjike i riu shqiptar në Francë, telefonata e fundit me familjarët

Klidian Vladimir Jonuzi, lindur me 30.06.1992 në qytetin e Tiranës raportohet se ka ndërruar jetë këtë javë në Metz të Francës. Ai qëndronte për rr ...
Komiteti i të Drejtave të Njeriut pranë OKB-së, ka gjetur Francën në shkeljen e të drejtave të njeriut me ligjin për ndalimin e nikab.

Komiteti i të Drejtave të Njeriut pranë OKB-së, ka gjetur Francën në shkeljen e të drejtave të njeriut me ligjin për ndalimin e nikab.

Komiteti i të Drejtave të Njeriut pranë OKB-së, ka gjetur Francën në shkeljen e të drejtave të njeriut me ligjin për ndalimin e nikab . Ai shpehet ...
Ti mbijetosh kancerit të gjirit. Historia e mjekes 31-vjeçare

Ti mbijetosh kancerit të gjirit. Historia e mjekes 31-vjeçare

Numri i grave me kancer gjiri është rritur. Për këtë vit deri më tani janë 517 raste të reja të diagnostikuara. Në muajin sensibilizues të luftës kund ...
Shqipëria renditet në mesin e 15 vendeve për emigracionin e lartë të të arsimuarve

Shqipëria renditet në mesin e 15 vendeve për emigracionin e lartë të të arsimuarve

Shqipëria renditet në mesin e 15 vendeve për emigracionin e lartë të personave të arsimuar dhe me grada shkencore. Emigrimi i shqiptarëve të arsimuar ...
Largimi i mjekëve në drejtim të gjermanisë…

Largimi i mjekëve në drejtim të gjermanisë…

Largimi i mjekëve në drejtim të Gjermanisë,i ka lënë të zbrazëta spitalet dhe qendrat shëndetësore në lagje. Në këto kushte rreth 23 mijë banorë të pe ...
Depresioni tek fëmijët…

Depresioni tek fëmijët…

10 Tetori,shënon ditën Botërore të Shëndetit Mendor. Çdo vit kjo ditë i kushtohet aspekteve të ndryshëm të shëndetit mendor të popujve, duke filluar ...
1 2 3 13 10 / 124 POSTS