Category: AKTUALE

1 2 3 98 10 / 977 POSTS
Energjia Elektrike/Qindra qytetarë protestuan përpara Kryeministrisë nën sloganin “Mirato VKM”

Energjia Elektrike/Qindra qytetarë protestuan përpara Kryeministrisë nën sloganin “Mirato VKM”

Me thirrjet, “Kthema dritën”, “210 kw falas për familjet e varfra”, “Na e bëtë jetën errësirë”, “Për VKM 3 vite prita, por tani u mbush kupa”, “Zbaton ...
Nën hijen e qiririt? Aktivistë dhe qytetarë peticion prej 3200 firmash për miratimin e VKM-së për kompensiminn e energjisë elekrike

Nën hijen e qiririt? Aktivistë dhe qytetarë peticion prej 3200 firmash për miratimin e VKM-së për kompensiminn e energjisë elekrike

Në sajë të pamundësisë së pagesës së energjisë elektrike të familjeve në nevojë  dhe në bazë të ligjit “ Për Sektorin e Energjisë Elektrike” të miratu ...
DAR Durrës penalizon mësuesit, sigurime të papaguara  2013- 2017

DAR Durrës penalizon mësuesit, sigurime të papaguara 2013- 2017

Një numër i lartë mësuesish në Durrës ,nuk kanë të derdhura sigurimet shoqërore nga pundhënësi  i tyre “Drejtoria Arsimore Rajonale”. Alarmi jepet nga ...
Durrës :Rruga drejt pikës piktoreske Kodër Vilë e harruar, banorët Burim aksidentesh

Durrës :Rruga drejt pikës piktoreske Kodër Vilë e harruar, banorët Burim aksidentesh

Rruga drejt pikës piktoreske “Kodër Vilë”,duhet të ishte një nga ato rrugë që lehtëson trafikun në zonën e verës ,ku numri I mjeteve sa vjen e shtohet ...
Rritet papunësia tek ata të diplomuarit, ulet për të pashkolluarit

Rritet papunësia tek ata të diplomuarit, ulet për të pashkolluarit

Të kesh mbaruar arsimin e lartë, në Shqipëri nuk do të thotë që të jesh domosdoshmërisht i privilegjuar për të gjetur një punë. Përkundrazi, në 2018-ë ...
Shkolla nuk hapi asnjëherë dyert për nxënësit

Shkolla nuk hapi asnjëherë dyert për nxënësit

Pas reformës në arsim ,disa shkolla që nuk plotësonin numrin në arsim të nxënësve,nuk funksuionojnë më edhe pse ndërtimi i tyre  i kushtoi shtetit mil ...
Leskoviku i braktisur!Me sytë nga turizmi,çdo ditë e më tepër po humbet rininë

Leskoviku i braktisur!Me sytë nga turizmi,çdo ditë e më tepër po humbet rininë

Leskoviku është një prej atyre qyteteve shqiptare që ruan në vetvete vlera dhe tradita të shumta. Sot  ky qytet nuk e ka më lavdinë e dikurshme e megj ...
Gjuha e urretjes në Media: Aktivistët dhe persona të profileve publike i thonë “Stop” këtij fenomeni

Gjuha e urretjes në Media: Aktivistët dhe persona të profileve publike i thonë “Stop” këtij fenomeni

Qendra për Aksion në bashkëpunim me qendrën Treja dhe Lëvizja Rinore Egjiptiane dhe Rome zhvilloi një aktivitet në sajë të ditës ndërkombëtare të  kom ...
Shifrat e Eurostat: Një shqiptar mesatar konsumon sa 38% e një europiani mesatar

Shifrat e Eurostat: Një shqiptar mesatar konsumon sa 38% e një europiani mesatar

Një shqiptar mesatar konsumon sa 38% e një europiani mesatar dhe padiskutim që për nga konsumi për frymë jemi të fundit në kontinentin e vjetër. Të d ...
Skamje dhe mjerim deri në palcë: Ja apeli i familjes nga Durrësi

Skamje dhe mjerim deri në palcë: Ja apeli i familjes nga Durrësi

Skamja dhe mjerimi e ka prekur deri në palcë familjen Kadia nga fshati Shkafanë i komunës së Ishmit. Kjo familje jeton në një shtëpi tërësisht të r ...
1 2 3 98 10 / 977 POSTS