Belësh: Kushte të mjerueshme në qendrën spitalore

Belësh: Kushte të mjerueshme në qendrën spitalore

Per njerezit primarja eshte shendeti .Qe te jetosh i shendetshem duhet te plotesohen te gjitha kushtet. Banoret e Belshit hasin probleme me  qendren s

Misteri i pemës shekullore në Gramsh…
Çfarë streson në të vertetë prindërit e fëmijëve autikë?
Shkodër/ Mes këtyre ditëve të acarta familja në Shkodër rrezikon që të mbesë në mes të katër rrugëve.

Per njerezit primarja eshte shendeti .Qe te jetosh i shendetshem duhet te plotesohen te gjitha kushtet. Banoret e Belshit hasin probleme me  qendren spitalore .

Spitali nuk i ploteson kushtet qe duhen per nje te semure . Gjendja eshte skandaloze duke filluar nga urgjenca paisjet krevatet dhe ambienti jane ne gjendje te mjerueshme .

Organet shtetore duhet te marrin masa per rregullimin e spitalit , per ambulancen qe te funksionoj  sa me mire qe edhe njerezit te jene te siguruar. Gjendja e spitalit nuk esht i vetmi shqetesim per banoret e qytetit.

Nje shqetsim tjeter esht edhe fakti qe ne spital nuk ka furnizime me ilace, te semuret detyrohen te shkojn ne farmacin me te afert per te bler serum dhe medikamentet e tjera te nevojshme.  Nga keto kushte disa banor detyrohen te shkojn ne elbasan per sherbime sa me te mira. Por as kjo nuk esht nje zgjidhje per keto banor.

Nga Kledisa Cani

COMMENTS

WORDPRESS: 0