Author: redaksia

1 33 34 35 36 37 39 350 / 384 POSTS
Rreth 2000 fëmijë emigrantë janë ndarë nga familjarët e tyre gjatë 6 javëve të fundit

Rreth 2000 fëmijë emigrantë janë ndarë nga familjarët e tyre gjatë 6 javëve të fundit

Kjo çështje po shkakton një ‘stuhi politike’ në rritje në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndërsa Prokurori i përgjithshëm, Jeff Sessions përmendi ...
Familjet egjiptiane dhe rome akuzojne bashkinë Elbasan për mos transparencë.

Familjet egjiptiane dhe rome akuzojne bashkinë Elbasan për mos transparencë.

Bashkia Elbasan ka përgatitur një listë prej 12 familjesh për të aplikuar pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë për miratimin e fondit. Një n ...
Bisedë me një killer serash që mbjell, korr dhe shet vdekje!

Bisedë me një killer serash që mbjell, korr dhe shet vdekje!

Mbase ti nuk di mirë shkrim dhe këndim për të më lexuar drejt. Më saktë bën sikur je analfabet pasi frikesh të mësosh anën vrastare të punës që bën, k ...
Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve.

Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve.

  Aktori Alfred Trebicka i mëshon përçarjes së artistëve. “Është abuzuar se komuniteti i aktorëve është i përçarë. Këtu ka diversitet mendi ...
RUSI 2018/Dy nga pretendentët kryesorë për trofeun, Franca e Argjentina zbresin sot në fushë

RUSI 2018/Dy nga pretendentët kryesorë për trofeun, Franca e Argjentina zbresin sot në fushë

Dy nga ekipet pretendente për të fituar këtë Kampionat Botëror, Franca e Argjentina luajnë sot ndeshjet e tyre të para në këtë kompeticion. Dita e ...
Pogradec/ Përmbaruesi “çon” nga varri kreditorin

Pogradec/ Përmbaruesi “çon” nga varri kreditorin

“Fiks Fare” trajtoi problemin e katër familjeve nga Pogradeci, të cilat jetojnë që në 1986 në ambientet ndihmëse të ish-maternitetit të vjetër dhe një ...
Tatimet kërkojnë taksën e qirave, çdo shtëpi në bregdet, 15% detyrim për të ardhurat…

Tatimet kërkojnë taksën e qirave, çdo shtëpi në bregdet, 15% detyrim për të ardhurat…

Të gjitha familjet në zonat turistike të vendit që japin apartamente apo banesa me qira duhet t’i deklarojnë tek tatimet dhe të paguajnë taksën 15 %. ...
Edi Oga / Prindër, përgatituni të fusni në dhé vajzën tuaj, dikush që nuk e njihja sot më verboi!

Edi Oga / Prindër, përgatituni të fusni në dhé vajzën tuaj, dikush që nuk e njihja sot më verboi!

Prindër! Ju që keni vajza! Parapërgatituni mendërisht të fusni në dhé vajzën tuaj, vetëm pse ajo mendon se ka të drejtë të refuzojë "dashurinë" e nd ...
Këto janë 10 arsyet se pse Japonia është vendi më i zhvilluar në botë.

Këto janë 10 arsyet se pse Japonia është vendi më i zhvilluar në botë.

1- Në Japoni nga klasa e parë deri në klasën e gjashtë, mësohet një lëndë që quhet ” Rruga për tek Morali”, ku nxënësit mësojnë për sjelljet me njerëz ...
Ndotja,BillGates financon shpikjen që  thith dioksidin e karbonit.

Ndotja,BillGates financon shpikjen që thith dioksidin e karbonit.

Një  kompani kanadeze ,e mbështetur nga Bill Gates ,thotë se ka arritur një stad të rëndësishëm në zhvillimin e teknologjisë që mund të heqë CO2 nga  ...
1 33 34 35 36 37 39 350 / 384 POSTS