Author: redaksia

1 25 26 27 28 29 35 270 / 349 POSTS
Vlera që lojtarët dhe Federata e Francës ka fituar nga triumfi në Botëror

Vlera që lojtarët dhe Federata e Francës ka fituar nga triumfi në Botëror

Përfaqësuesja e Francës e fitoi Kampionatin Botëror ‘Rusia 2018’. Francezët fituan me rezultat 4-2 dhe kështu fituan Botërorin e dytë brenda 20 vje ...
Franca, kampione e botës! Kroacia e mbyll me nder …

Franca, kampione e botës! Kroacia e mbyll me nder …

Franca është kampionia e re e botës në futboll, pasi triumfoi bindshëm 4-2 në finalen e “Luzhnikit” në Moskë ndaj Kroacisë. Një finale e çmendu ...
Franca në fronin e botës, “gjelat këndojnë” në faqet e para

Franca në fronin e botës, “gjelat këndojnë” në faqet e para

Suksesi i Francës në Botërorin e Futbollit fitoi me meritë kopertinën e mediave në mbarë globin qofshin ato sportive, kulturore apo me fokus polit ...
Nga Marin Mema “Jemi një vend i mrekullueshëm, me mundësi të pafundme, por qe nuk po dimë t’i përdorim siç duhet”.

Nga Marin Mema “Jemi një vend i mrekullueshëm, me mundësi të pafundme, por qe nuk po dimë t’i përdorim siç duhet”.

Shqipëria ka nevojë për frymë, për energji, për pasion, mendësi, për më shumë dashuri, për më pak fjalë e me tepër punë. Për njerëz të vërtetë qe nuk ...
Libra falas për fëmijët e klasës së parë deri në të katërtën, merret vendimi

Libra falas për fëmijët e klasës së parë deri në të katërtën, merret vendimi

Nxënësit nga klasa e parë deri në të katërtën do të marrin tekstet falas në përdorim. Vendimi u mor ditën e sotme, në mbledhjen e radhës të Këshill ...
Vendimi i qeverisë/ Gjoba marramendëse për të gjithë pushuesit që blejnë nga shitësit ambulantë në plazh

Vendimi i qeverisë/ Gjoba marramendëse për të gjithë pushuesit që blejnë nga shitësit ambulantë në plazh

Pamjet e shitësve ambulantë që shesin nga kremrat mbrojtës kundër diellit e deri tek fustanet apo perdet, nuk janë të panjohura për pushuesit që zgjed ...
“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

Profesor Z. Sula, na tregon detaje në lidhje me pesticidin methomyl, i cili përdoret nga fermerët për të vrarë insektet në fruta dhe perime, por që ës ...
“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

“Një popull jo gjithmonë mund ta vrasësh me armë ose me pushtim, pasi mund ta vrasësh edhe me ushqim”.

Profesor Z. Sula, na tregon detaje në lidhje me pesticidin methomyl, i cili përdoret nga fermerët për të vrarë insektet në fruta dhe perime, por që ës ...
SA SHPENZOJNË KOMPANITË E NJOHURA PËR MARKETING BRENDA 1 SEKONDI.

SA SHPENZOJNË KOMPANITË E NJOHURA PËR MARKETING BRENDA 1 SEKONDI.

      NIKE Buxheti total i marketingut:$ 3.340.000.000 Shpenzimet për 1 sekond:$105 SAMSUNG Buxheti total i marke ...
Rritja zyrtare, sa shtohen pensionet nga korriku…

Rritja zyrtare, sa shtohen pensionet nga korriku…

Hyn në fuqi shtesa zyrtare, nga 400 deri në 800 lekë sa shtohet pensioni me rritjen prej 2.8%. Vendimi ka hyrë në fuqi, në muajin gusht pensionistët d ...
1 25 26 27 28 29 35 270 / 349 POSTS