Author: redaksia

1 2 3 55 10 / 548 POSTS
“Me sytë drejt qiellit” : Familjet rome të prekuara nga tërmeti  , apel bashkisë Elbasan për ndihmë emergjente

“Me sytë drejt qiellit” : Familjet rome të prekuara nga tërmeti , apel bashkisë Elbasan për ndihmë emergjente

Nga: Pranvera Berati Ka kaluar tashmë 1 muaj pas tërmetit të fuqishëm me magnitudë 5.8 që tronditi Shqipërinë datën e 26 Nëntorit. Tërmeti përvec q ...
Të rinjtë e qytetit të Elbasanit me sytë drejt Gjermanisë

Të rinjtë e qytetit të Elbasanit me sytë drejt Gjermanisë

Nga: Pranvera Berati Janë të shumtë në numër të rinjtë e qytetit të Elbasanit, të cilët frekuentojnë arsimin professional. Profesionet më të parapë ...
Elbasan: Aktivistët e LRER-së së dhe familjarë të komunitetit Rom dhe Egjiptian bashkohen në aktin humanitar për familjet e prekura nga tërmeti

Elbasan: Aktivistët e LRER-së së dhe familjarë të komunitetit Rom dhe Egjiptian bashkohen në aktin humanitar për familjet e prekura nga tërmeti

Aktivistët e Lëvizja Rinore Egjiptiane dhe Rome morën nismën për të kontribuar sadopak në këto ditë të vështira për familjet e prekuara nga tërmeti. A ...
A e di sa shpenzon një familje shqiptare për konsum?

A e di sa shpenzon një familje shqiptare për konsum?

Shqiptarët shpenzojnë mesatarisht afro 76 mijë lekë në muaj, për konsum. Këtë tregon Vjetari Statistikor Rajonal i Instat, për vitin 2018. Ndër shp ...
Vlorë: E vetme, pa drita dhe ilaçe. Ja vështirësitë e 70-vjeçares

Vlorë: E vetme, pa drita dhe ilaçe. Ja vështirësitë e 70-vjeçares

Valdete Thoma jeton në lagjen “1 Maji” në Vlorë. Vuan nga një sëmundje e rëndë dhe pensioni i invaliditetit prej 14 mijë lekësh nuk i mbulon as mjekim ...
Fakulteti i Drejtësisë Tiranë diskriminon studentët …

Fakulteti i Drejtësisë Tiranë diskriminon studentët …

Në fakultetin e Drejtësisë në Tiranë ndodh çudia ! Të premten më datë  15.11.2019 fakulteti  i drejtësisë nxorri  listat  e fituesve të ciklit të d ...
Shqipëria ndër më të varfrat e Europës : Vendet e Bashkimit Europian të ardhura mesatare për frymë në vit 7 herë më të larta sesa të shqiptarëve

Shqipëria ndër më të varfrat e Europës : Vendet e Bashkimit Europian të ardhura mesatare për frymë në vit 7 herë më të larta sesa të shqiptarëve

Edhe gati 3 dekada pas kalimit në ekonominë e tregut, shqiptarët, që jetojnë në një vend të bekuar nga zoti, me bukuri të shumta e pasuri natyrore, vi ...
Korrupsioni: Ja perceptimi i opinionit publik

Korrupsioni: Ja perceptimi i opinionit publik

Qendra për Kërkime Ekonomike  Tiranë  mati përsëri këtë vit  perceptimin e korrupsionit nga opinioni publik. Sipas studimit, 44,8 për qind e qyteta ...
Elbasan: Ja sfidat e një babai për të siguruar nevojat bazike të fëmijëve të tij

Elbasan: Ja sfidat e një babai për të siguruar nevojat bazike të fëmijëve të tij

Familja Lushnjani jeton  me kushte të  vështira ekonomike. Prej më shumë se 7 vitesh Z. Lushnjani kryefamiljar, me dy fëmijë dhe prind i vetëm e ka të ...
Shkodër: Nuk mund të ecë, por nuk përfiton kempin e invaliditetit

Shkodër: Nuk mund të ecë, por nuk përfiton kempin e invaliditetit

Nuk mund të eci më shumë se 50 metra ,për shkak të lodhjes nga një humbje e ndjesive të gjymtyrëve të këmbëve. Kjo është historia e 62 vjeçarit Qemal ...
1 2 3 55 10 / 548 POSTS