Author: Redaksia

1 2 3 39 10 / 387 POSTS
FMN: “Shqipëria me të ardhurat më të ulëta në rajon”

FMN: “Shqipëria me të ardhurat më të ulëta në rajon”

  Pavarësisht rritjes së pagave në administratë, Shqipëria mbetet një nga vendet me të ardhurat më të ulëta për frymë në rajon. Në të d ...
Të vuash në mes të Tiranës, dhe askush mos të interesohet..” Ja historia e dy motrave

Të vuash në mes të Tiranës, dhe askush mos të interesohet..” Ja historia e dy motrave

Një tendë e sajuar me plastmas e llamarinë pas shkollës ‘Servete Maçi’ në Tiranë është ngushëllimi i vetëm për dy motra beqare Miranda dhe Flora D ...
Familja Huli në kushte ekstreme: ” Urinë e shuajnë me ujë”

Familja Huli në kushte ekstreme: ” Urinë e shuajnë me ujë”

11 vite më parë, familja Huli që banon në Bathore, iku nga zonat e thella të veriut e ndërtuan një shtëpi-barake që nuk e kanë përfunduar ende. ...
Sharrdushk, Rrogozhinë: Familja prej 7 anëtarësh mes kushteve ekstreme të jetesës

Sharrdushk, Rrogozhinë: Familja prej 7 anëtarësh mes kushteve ekstreme të jetesës

Në një mjerim të tillë, Hava Boci rrit 3 fëmijët e saj. Por, në këtë shtëpi në fshatin Sharrdushk të Rrogozhinës rrojnë 7 frymë. Buka që hanë shpe ...
Të rinjtë shqiptarë dhe prindërit e tyre: Ja për çfarë i harxhojnë paratë

Të rinjtë shqiptarë dhe prindërit e tyre: Ja për çfarë i harxhojnë paratë

Është interesante të vëresh se për çfarë i shpenzon paratë rinia shqiptare krahasuar me prindërit e tyre. Në një kohë kur aparenca e jashtme vler ...
Të mos shkosh te doktori dhe dentisti për të kursyer para, shqiptarët të parët në Europe

Të mos shkosh te doktori dhe dentisti për të kursyer para, shqiptarët të parët në Europe

“Të kemi shëndetin!”, mesa duket është vetëm një shprehje për shqiptarët. 41% e tyre kanë shtyrë vizitën ose nuk kanë shkuar fare te mjeku për të ...
Të ardhurat e ulëta bëjnë që 60 % e shqiptarëve të blejnë më pak ushqime

Të ardhurat e ulëta bëjnë që 60 % e shqiptarëve të blejnë më pak ushqime

  Të ardhurat e ulëta bëjnë që 60 % e shqiptarëve të blejnë më pak ushqime ndërsa për të kursyer nuk ka mundësi. Familjet në varfëri të thellë ...

I moshuari qe shet akullore:E kam nga halli

Ramazani është një prej shumë ambulantëve që tregton akullore në plazhin e Durrësit në mënyrë ambulante. Policia bashkiake ka tentuar shumë herë ta ...
Të mos ushqehesh për të kursyer, shqiptarët me përqindjen më të lartë në Europë

Të mos ushqehesh për të kursyer, shqiptarët me përqindjen më të lartë në Europë

Në një ekonomi të konsumit, duket e çuditshme të kursyerit tek ushqimet. Megjithatë, për 38% e shqiptarëve të pyetur në anketën e cilësisë së jetë ...
Studimi i KE: Shqiptarët, më të frikësuarit në Europë se mund të humbasin vendin e punës

Studimi i KE: Shqiptarët, më të frikësuarit në Europë se mund të humbasin vendin e punës

          28% e shqiptarëve, janë përgjigjur se ka gjasa se mund të humbasin vendin e tyre të punës në gja ...
1 2 3 39 10 / 387 POSTS