Author: Gentian Sejrani

1 2 3 4 5 11 30 / 103 POSTS
Vlorë/ Në përpjekje për të sfiduar errësirën që mbulon shtëpinë e saj

Vlorë/ Në përpjekje për të sfiduar errësirën që mbulon shtëpinë e saj

Në zonën e Ish-fabrikës së Cimentos, jeton zj.Sadushe Limaj, e vetme në kushte te veshtira ekonomike. Prej nje viti OSHEE I ka prerë energjinë elek ...
Të rrosh a të mos rrosh? Kjo është çështja e dy bashkëshortëve në Kukës

Të rrosh a të mos rrosh? Kjo është çështja e dy bashkëshortëve në Kukës

Në Gostil të Kukësit, ka pllakosur skamja… Këtu fjalët të ngecen në grykë, e këto dy të moshuar jetojnë duke shpresuar që kjo dhimbje të mbarojë. N ...
Durrës/ Helmohen rreth 20 punonjëse fasonerie …

Durrës/ Helmohen rreth 20 punonjëse fasonerie …

Në 26 maj rreth orës 9 të mëngjesit janë helmuar rreth 20 punonjëse fasonerie në qytetin e Durrësit. Në rrobaqepësi punojnë afro 140 punonjëse. Por ...
11 725 biznese informohen mbi skemën e deklarimit të TVSH-së

11 725 biznese informohen mbi skemën e deklarimit të TVSH-së

Administrata tatimore po vijon në mënyrë intensive informimin për tatimpaguesit e vegjël, si në mjediset e ushtrimit të aktivitetit, ashtu edhe në ato ...
Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga AAC

Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga AAC

Përdoruesit e dronëve do të pajisen me leje nga Autoeriteti i Aviacionit Civil, (AAC). Draft-rregullorja e re e përgatitur nga Autoriteti i Aviacio ...
Jeta e komunitetit Rom në fshatin Grabian …

Jeta e komunitetit Rom në fshatin Grabian …

Jeta e komunitetit Rom që jetojnë në Shqipëri është shumë e vështirë. Papunësia, mungesa e banesave formale, mungesa e arsimit, problemet socio ...
Nga Julian Deda . “Vllaznia një jetë, dy ngjyra, një skuadër …”

Nga Julian Deda . “Vllaznia një jetë, dy ngjyra, një skuadër …”

Aktori shkodran i humorit Julian Deda ka reaguar përmes një postimi në rrjete sociale lidhur me rënien nga kategoria dhe situatën e rëndë të krijuar n ...

Studim: 66% e fëmijëve me aftësi të kufizuara jetojnë në familje të varfra dhe nuk marrin shërbimet nga arsimi, shëndetësia, shërbimet sociale

Një në 10 fëmijë në Shqipëri ka një aftësi të kufizuar, por pjesa dërrmuese e tyre jetojnë në familje të varfra. Tre organizata joqeveritare të njo ...
Peripecitë e Xhaninit. Vetëm  28-vjeç, por duket vetëm si  13

Peripecitë e Xhaninit. Vetëm 28-vjeç, por duket vetëm si 13

Xhanin Feka është 28-vjeç, por duket vetëm si 13. Ai është rritur me problemet e talasemisë, mungesa e gjakut ka bërë që Xhanini të këtë probleme seri ...
Pa ujë, pa drita me tualete në oborr: Ja kushtet e mjerueshme të nxënësve në Bulqizë

Pa ujë, pa drita me tualete në oborr: Ja kushtet e mjerueshme të nxënësve në Bulqizë

Në fshatin Çerenec të Bulqizës vuajtjet fillojnë që në fëmijëri.  Duket se  telashet e banorëve nuk mbarojnë .Ata   vuajnë edhe nga thatësira, por edh ...
1 2 3 4 5 11 30 / 103 POSTS