Author: Gentian Sejrani

1 2 3 4 11 20 / 103 POSTS
Shprehje ngaSteve Jobs, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e të menduarit…

Shprehje ngaSteve Jobs, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e të menduarit…

Thuhet se Steve Jobs ka qenë një person shumë i vështirë për të punuar sepse ishte i famshëm për vendosjen e afateve të cilat për të tjerët ishin të p ...
Për nxënësit me aftësi të kufizuara…

Për nxënësit me aftësi të kufizuara…

Këshilli i Ministrave ka depozituar në Kuvend një projektligj ku propozohen disa ndryshime në ligjin për sistemin arsimor parauniversitar. Ndry ...
Himara/ Konstatojmë që ke harruar të marrësh ato që solle me vete.

Himara/ Konstatojmë që ke harruar të marrësh ato që solle me vete.

I dashur vizitor i Himarës. Ndoshta nga bukuria që shijove nga “Zemra e Mesdheut” në Llogara, apo edhe nga nxitimi, konstatojmë që ke harruar të marrë ...
Punë mes ndotjes!

Punë mes ndotjes!

Punëtorët e një fabrike këpucësh në Shkodër kanë protestuar në lidhje me kushte në punë të  cilat nuk janë aspak normale . Ata pohojnë se ne kemi t ...
Grekët në grevë, pikat kufitare “paralizohen” për 24 orë

Grekët në grevë, pikat kufitare “paralizohen” për 24 orë

Pikat e kalimit kufitar me Greqinë nuk do të funksionojnë për 24 orë, dhe kjo për shkak të një greve të realizuar nga pala greke. Siç njoftojnë aut ...
Ndërtuesit kundër dhënies së 3% të sipërfaqes për strehimin social..

Ndërtuesit kundër dhënies së 3% të sipërfaqes për strehimin social..

Ndërtuesit  janë kundër ligjit të miratuar pak ditë më parë në parlament, që i detyron ata të japin një pjesë të sipërfaqes së ndërtimeve të tyre për ...
Çudia më e madhe 3 ditë zgjat !

Çudia më e madhe 3 ditë zgjat !

Gjate këtyre ditëve ardhja e këngëtarit grek në Shqipëri ishte shkak i shumë diskutimeve mes shqiptarëve për arsye të pikepamjeve të tij dashakeqëse d ...
Investigimi/ Një hulumtim në Serbi sjell realitetin e vajzave nga Shqipëria të …

Investigimi/ Një hulumtim në Serbi sjell realitetin e vajzave nga Shqipëria të …

Një hulumtim në Serbi sjell realitetin e vajzave nga Shqipëria të martuara vitet e fundit në këtë vend. Gazetari Marin Mema me “Gjurmë Shqiptare”, ...
Ndryshojnë abonetë…

Ndryshojnë abonetë…

Biletat e pajtimit mujor për transportin qytetës, që ndryshe njihen si abone do të duhet të kenë të vendosur edhe numrin e kartës së identitetit të pe ...
Provimet e Maturës Shtetërore 2018…

Provimet e Maturës Shtetërore 2018…

Provimet e Maturës Shtetërore 2018 do të zhvillohen në këto data: a) Gjuhë e huaj (D3) 4 qershor 2018 b) Gjuhë shqipe dhe letërsi (D1) 8 qershor 201 ...
1 2 3 4 11 20 / 103 POSTS