Author: Gentian Sejrani

1 9 10 11103 / 103 POSTS
“Pensionistët e harruar”

“Pensionistët e harruar”

Në një prej qarqeve më të varfra në vend, në Kukës, edhe pensionistët janë të pakënaqur. Të mbledhur në një shoqatë që ia kanë vënë emrin “Pensionistë ...
Sokrat i vuajtur apo …

Sokrat i vuajtur apo …

Një zgjedhje me dy alternativa, të jetosh në vuajtje por me mençuri apo si një derr i kënaqur. Një dilem e madhe që disa zgjedhin e të tjerë gjende ...
Kur sëmundja dhe varfëria bëhen një…

Kur sëmundja dhe varfëria bëhen një…

Si të mos mjaftonte varfëria e cila qëndron e ulur këmbëkryq, Erjola 8 vjeçare ka probleme shëndetësore. Formimi i qeskës në zgavrën e barkut e pre ...
1 9 10 11103 / 103 POSTS