Author: Gentian Sejrani

1 2 3 11 10 / 103 POSTS
Taksat e larta mbyllje biznesesh…

Taksat e larta mbyllje biznesesh…

Rritja e taksave nga pushteti vendor ka rezultuar fatale për disa biznese të vogla në zonën e Sukthit. Viti 2018 ka nisur jo mirë për këto biznese fam ...
JEPNI LLOGARI PËR FËMIJËT!

JEPNI LLOGARI PËR FËMIJËT!

JEPNI LLOGARI PËR FËMIJËT!  PETICION KOMBËTAR Me anë të këtij Peticioni, organizatat e shoqërisë civile në të gjithë Shqipërinë, duan të risjellin ...
Shërbimi shëndetësor në Katund të Ri dhe Jubë…

Shërbimi shëndetësor në Katund të Ri dhe Jubë…

Shërbimi shëndetësor është një ndër shqetësimet që kanë njerëzit pasi jo në çdo kohë mund të marrin shërbim shëndetësor atëherë kur i nevojitet, k ...
Rrjetet sociale pro apo kundër…

Rrjetet sociale pro apo kundër…

Kur themi “rrjetet sociale” na vjen në mëndje programe, detyra, lojëra, aplikacione të ndryshme. Të mirat që na ofrojnë janë gjërat e para që na vijnë ...
Studimi, një në 4 fëmijë ka provuar alkoolin dhe cigaren…

Studimi, një në 4 fëmijë ka provuar alkoolin dhe cigaren…

Gjetjet e pyetësorit të realizuar në shkollat 9-vjeçare me nxënës të moshave 11-15 vjeç janë reflektuar në studimin e Institutit të Shëndetit Publik p ...
“Na shpëtoni nga guroret”

“Na shpëtoni nga guroret”

Rreth 13 mijë banorë jo vetëm në lagjen Guri i Bardh, por në të gjithë territorin e bashkisë vuajnë pasojat që nga shkatërrimi i dhjetëra hektarë pyje ...
Studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike protestojnë kundër detyrimit për të paguar tarifën e plotë të shkollës …

Studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike protestojnë kundër detyrimit për të paguar tarifën e plotë të shkollës …

Studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike protestojnë kundër detyrimit për të paguar tarifën e plotë të shkollës vetëm se kanë disa provim ...
Me sytë nga Salah…

Me sytë nga Salah…

Mohamed Salah mbërriti të martën në Valencia për të nisur nga aty fazën e riaftësimit nga dëmtimi i pësuar në finalen e Champions League për të qenë i ...
Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte

Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte

Kur humbja e jetës së njeriut trajtohet me dy standarte: Pak më shumë se një javë humbi jetën një i ri egjiptian në komisariatin e Korçës dhe nuk u p ...
Shkurtime te ‘bluzat e bardha’, mjekët të revoltuar: Na jepni arsyet pse na larguat, ndryshe..

Shkurtime te ‘bluzat e bardha’, mjekët të revoltuar: Na jepni arsyet pse na larguat, ndryshe..

Rreth 30 mjekë kanë marrë një ditë më parë letrën e largimit nga detyra, për shkak të ristrukturimit të spitaleve. Ata kanë kërkuar sot një takim m ...
1 2 3 11 10 / 103 POSTS