Aty ku pihet kafja me peshq nëpër këmbë

Aty ku pihet kafja me peshq nëpër këmbë

Baret koi janë një atraksion turistik tipik në Vietnam, ku klientët rrethohen nga peshqit me ngjyra. Bëhet fjalë për lokale të mbushur me ujë, ku pos

Vaji i palmës, produkti ushqimor që po na “vret” çdo ditë nga pak.
Ekspertja e OKB-së bën thirrje për veprim urgjent mbi ruajtjen e progresit për mbrojtjen e të drejtave të pakicave.
Harresa e Qeverisë prek mijëra familje në nevojë për energjinë elektrike

Baret koi janë një atraksion turistik tipik në Vietnam, ku klientët rrethohen nga peshqit me ngjyra.
Bëhet fjalë për lokale të mbushur me ujë, ku poshtë tavolinave notojnë peshqit që tërheqin vëmendjen e klientëve, të cilët nuk kursehen t’iu japin edhe thërrime ushqimi.
Lokali ndodhet në distriktin e Tan Binh, dhe është në pronësi të Nguyen Duoc Hoa, i cili teksa restauroi pjesën e ngrënies në lokal, vendosi të modifikojë edhe dyshemenë, në mënyrë qe të mbante ujin prej 20cm.

COMMENTS

WORDPRESS: 0