Athinë, një masakër anti-rome vazhdon prej dy ditësh

Athinë, një masakër anti-rome vazhdon prej dy ditësh

Sipas informatave të para, të cilat u botuan në mënyrë masive në mediat greke, një trazirë e cila ndodhi të shtunën më 10 qershor në Menidi për një de

Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj. Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Droni-satelit, mjeti fluturues më i madh në botë
SOT DITA BOTËRORE E TË MOSHUARVE

Sipas informatave të para, të cilat u botuan në mënyrë masive në mediat greke, një trazirë e cila ndodhi të shtunën më 10 qershor në Menidi për një demonstratë anti-rome raciste për vdekjen e një nxënësi 11-vjeçar nga një plumb i rastit, gjatë festës së mbarimit të shkollës. Turma raciste ishte afërsisht 1500 pjesëmarrës të cilët hodhën një lëndë plasëse në shtëpinë e një familjeje rome, ku një nga anëtarët dyshohet të jetë kryerësi i vrasjes. Trazirat ishin sinjali për një masakër të përgjithësuar kundër romëve që jetonin në zonë. Të nesërmen, më 11 qershor, turma raciste, afro 200 vetë u përpoqën të sulmonin zonën e komunitetit rom gjatë një tubimi racist të mbajtur për të dytën ditë rresht. Dy shtëpi rome në zonën e Avlis në Menidi, pësuan dëme serioze sipas policisë, e cila ndaloi pesë të dyshuar. Masakra anti-rome vazhdon në mungesë të lëvizjes antifashiste dhe anti-raciste.

COMMENTS

WORDPRESS: 0