Alarmante: Elbasani renditet i  dyti nga varfëria

Alarmante: Elbasani renditet i dyti nga varfëria

Sipas raportit të fundit të INSTAT për gjithë Shqipërinë, në vitin 2015 niveli i prodhimit të brendshëm bruto PBB-së për frymë është rreth 496 mijë le

Familjarët dhe aktivistët kërkojnë:” Drejtesi për Enea Ftoj”…
Autori i “Fire and Fury” shprehet se… libri im do të rrëzoi presidencën e Trump. ‘
Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi vendim/ Big Brother diskriminoi personat me aftësi të kufizuar dhe komunitetin egjiptian.

Sipas raportit të fundit të INSTAT për gjithë Shqipërinë, në vitin 2015 niveli i prodhimit të brendshëm bruto PBB-së për frymë është rreth 496 mijë lekë. Sipas renditjes së qarqeve Elbasani renditet I dyti për nga varfëria.ku PBB për frymë është rreth 351mijë lekë duke shënuar kështu një rënie prej 0,5 % ndaj vitit 2014. PBB për frymë e këtij qarku është 29,2 %, nën mesataren e vendit. Duhet theksuar se qarku I Elbasanit ka numrin më të madh të familjeve në skemën e ndihmës ekonomike(20.0% të të gjitha familjeve në skemë në rang vendi) të cilët përfitojnë ndihmë ekonomike. Ndryshe nga qytetet e tera në këtë qark janë shtuar rastet e familjeve të trajtuara me ndihmë ekonomike prej 1672.

COMMENTS

WORDPRESS: 0