80 vjeçari që zgjodhi shtëpinë e të moshuarve…

80 vjeçari që zgjodhi shtëpinë e të moshuarve…

Ky është Bardhok Gega,m një 80 vjeçar që vitet e fundit jeton në shtëpinë e të moshuarve në Shkodër. Tre djemtë e tij ndodhen në emigracion dhe Bar

Elbasan, vatra e zjarrit në Krastë përparon në qendrën e banuar, panik te familjarët dhe bizneset
22 mijë studentë për herë të parë në auditorë …
Çfarë ka ndodhur një vit pas ngjarjes ku nëna ndërroi jetë gjatë lindjes së vajzës.

Ky është Bardhok Gega,m një 80 vjeçar që vitet e fundit jeton në shtëpinë e të moshuarve në Shkodër.

Tre djemtë e tij ndodhen në emigracion dhe Bardhoku ka zgjedhur shtëpinë e të moshuarve.

Ai tregon historinë e jetës së tij se si u kthye nga emigracioni pas 12 vitesh pasi u sëmur dhe duke mbetur i pastrehë në Tiranë, zgjodhi Shkodrën për të kaluar vitet e fundit të jetës.

Qëndrimi në shtëpinë të moshuarve është një zgjedhje e vetë Bardhok Gegës i cili tregon se djemtë e tij nuk janë dakord por ai vetë nuk do që t’i bëhet barrë atyre duke patur parasysh edhe sëmundjen që ka.

Ndonëse 80 vjeç Bardhoku minimalisht dy orë në ditë i bën jashtë institucion duke bërë ecje sepse e ndihmon për shëndetin.

Në fund ka një mesazh për brezin e ri të cilët jo rrallë herë braktisin prindërit e tyre.

Një ditë më parë shtëpia të moshuarve u inagurua pas përfundimit të punimeve dhe rezidentët si Bardhok Gega tashmë qëndrojnë në kushte optimale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0