8 vjeçarja e pastrehë bën detyrat në shi, por më pas ndodhë mrekullia

8 vjeçarja e pastrehë bën detyrat në shi, por më pas ndodhë mrekullia

Përkushtimi i Elaine frymëzoi një student universitar për të krijuar një faqe crowdfunding për ta ndihmuar atë. Faqja ka mbledhur me sukses fonde

“Aty ku varfëria hyn edhe nga dritaret”!
Apple prezanton sot iPhona-t e rinj…
Braktisja e foshnjeve , fenomeni që mbetet shqetësues …

Përkushtimi i Elaine frymëzoi një student universitar për të krijuar një faqe crowdfunding për ta ndihmuar atë.

Faqja ka mbledhur me sukses fonde të mjaftueshme që Elaine të mos jetë më e pastrehë.

Elaine Dolfo, një vajzë e pastrehë 8 vjeçare, ishte e duke u përpjekur të bënte detyrat e shtëpisë në shiun e madh, jashtë një blloku apartamentesh, ndërsa nëna e saj flinte pranë saj, në Filipine rreth orës 7:00.

Motra dhe nëna e saj mund të shihen duke fjetur pranë ndërtesës. Familja e saj u bë e pastrehë kur babai i saj Jerry, 42 vjeç, u semur i cili është një shofer taksie me tri rrota.

Në pamjet, Elaine mund të shihet duke u përpjekur të bëjë detyrat e shtëpisë, pasi era vazhdon të dëmtoj faqet e fletores së saj.

Shiu, era dhe gjendja financiare fatkeqe e familjes së saj, nuk e mbante larg Elainen nga ndjekja e ëndrrave të saj. Për ta mbajtur librin e saj të shkollës për të mos u lagur, Elaine mbuloi kokën dhe librin me ndihmën e një pallto të vjetër të zezë, ndërsa ende përpiqej të shkruante me laps.

Kur u pyetën, Elaine u tha një kalimtar se ajo dëshiron të kryejë shkollën e saj, të marrë një punë të mirë dhe të ndihmojë familjen e saj financiarisht. Familja Elaine është larguar nga shtëpia pasi babai i saj ra i sëmurë, ai pushoi së punuari dhe familja nuk ishte në gjendje të paguante qiranë e shtëpisë. Që prej asaj kohe kanë jetuar në rrugë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0