8 Prill, Dita Nderkombetare e Romeve!

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin “Kuadrate Bardhe e Zi”, nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institucioneve per me shume vemendje dhe perfshirje.   Related

Studimi i KE: Shqiptarët, më të frikësuarit në Europë se mund të humbasin vendin e punës
Komisionerja për Mbrojtjen nga Diskriminimi vendim/ Big Brother diskriminoi personat me aftësi të kufizuar dhe komunitetin egjiptian.
​Tërhiqet projektligji i “Strehimit Social”, 70 mijë familje edhe një vit pa strehë

Gjate aktivitetit te sotem ku aktivistet e LRER -se prezantuan dokumentarin “Kuadrate Bardhe e Zi”, nje galeri fotosh si dhe percollen mesazhe institucioneve per me shume vemendje dhe perfshirje.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0