5 këshillat për përdorimin e ngrohësve elektrikë

5 këshillat për përdorimin e ngrohësve elektrikë

Ju keni freskinë, forcën, krenarinë, mundësinë për të ndryshuar realitetin. Studentët janë e ardhmja dhe ajo në këtë vend mund të jetë me e bukur nëse merr ngjyrat e tyre, ngjyrat e njerëzve qe e duan Shqipërin
4 PLATFORMA TË REKOMANDUARA PËR KRIJIMIN E WEB-FAQEVE
Në burgjet shqiptare, të dënuar me probleme mendore

Dimri tashmë ka trokitur dhe me uljen e temperaturave, një nga çështjet e rëndësishme është  një sistem sa më i mirë dhe ekonomik ngrohjeje në ambjentet tona të shtëpisë. Një ngrohëse portative mund ti bëjë ditët e hidhura më të përballueshme. Këto ngrohje kanë edhe anë negative , por modelet e sotme janë të dizenjuara për të qenë më të sigurta dhe më të lëmuara se pajisjet ngrohesë të vjetrat. Kur përdoren me kujdes , ato sigurojnë një kontroll sigurie për shkak të termostatit të rregullueshëm, pa harruar edhe faktin e hapësirës, pasi këto ngrohëse nuk zenë shumë hapësirë. Presidenti i Fondacionit të Sigurisë Elektrike Ndërkombëtare (ESFI) thotë se “Ështe diçka që mund të mbani mend gjatë qëndrimit në shtëpinë e gjyshes tuaj, por ato ishin më të rrezikshme se ato që janë aktualisht”. Ata ende kërkojnë  kujdes të madh “njerëzit i lënë ndezur ngrohëset edhe gjatë natës kur flenë, dhe ne nuk e rekomandojmë atë”- shprehet Z.Brett Brenner. Gjatë 10 viteve të fundit , prodhuesit kanë përmisuar tiparet e sigurisë të integrura , si një ndërpprerës i  mbylljes, shprehet Jill Notini, një zëvendës i presidentit në shoqatën eprodhuesve të aplikuara. Të AHAM. Ekiztojnë disa lloje njësish në treg prandaj është e rëndësishme të hulumtojmë se cila është më e mira për nevojat tuaja dhe madhësinë e hapësirës tuaj.Kur blini një ngrohës , kërkoni një çertefikatë sigurie nga një organizatë si Underëriters Laboratories (UL). Mos bli asnjëherë një ngrohës të përdorur , pasi nuk e dini historinë , gjendjen e produktit – shprehet Nottini. Ja 5 këshillat për përdorimin e ngrohësve elektrikë portativë nga AHAM dhe ESFI. Si gjithmonë me pajisje të reja , gjëja e parë që duhet të bëni është të lexoni të gjitha udhëzimet dhe paralajmërimet e dhëna  në broshurën e udhëzimeve. Mos e lini ngrohësin tuaj në një dhomë të pambikqyrur. Asnjëherë mos e mbani ngrohësin kur jeni duke fjetur. Asnjëhëre mos i vishni veshjet në ose  reth njësisë , ose mos e vendosni shumë pranë shtretërve ose perdeve. Asnjëherë mos e mbuloni kordonin ose moas vendosni asgjë mbi të. Mos e përdorni si në peshqir më të ngrohtë të rrobave tuaja.

COMMENTS

WORDPRESS: 0