4 PLATFORMA TË REKOMANDUARA PËR KRIJIMIN E WEB-FAQEVE

4 PLATFORMA TË REKOMANDUARA PËR KRIJIMIN E WEB-FAQEVE

Krijimi i një web-faqe për promovimin e një biznesi është esencial. Ajo paraqet një vend të centralizuar për të gjitha informatat për produktet apo sh

Këto janë 10 arsyet se pse Japonia është vendi më i zhvilluar në botë.
Armët e mia janë më të mëdha! Trump bën kërcënim të habitshëm për Kim Jong-Un në Twitter. Trump mburret me madhësinë e arsenalit të tij atomik dhe se është shumë më ‘fuqishëm’ sesa Koreja e Veriut.
Anulohet Nobeli në Letërsi për vitin 2018

Krijimi i një web-faqe për promovimin e një biznesi është esencial. Ajo paraqet një vend të centralizuar për të gjitha informatat për produktet apo shërbimet e ofruara. Zhvillimi I një platforme të tillë shpeshherë ka kosto te lartë. Andej, kemi përzgjedhur disa platforma ku ju mund të krijoni web-faqe pa përvojë në programin dhe me një kosto relativisht të ulet.

WORDPRESS WordPress ofron blerjen e domain-it dhe përzgjedhje te dhjetra dizajneve. Përpos dizajneve te ofruara, nëse keni aftësi të programimit,faqja mund te personalizohet sipas kërkesave perdonale.

SQUARESPACE Sikrse WordPress,squarespace mundëson krijimin e web-faqeve për një shumëllojshmëri të profesioneve duke përfshirë bloger,fotografë,piktorë,dizajner dhe shumë të tjera.

SHOPIFY Shopify mundëson krijimin e dyqaneve online ( Ecommerce). Përmes platformës Oberlo ,ju mund ti gjeni produktet e preferuara për webin tuaj dhe ti integroni ato në webin e krijuar me Shopify.

GODADDY Përmes Godaddy ,ju mund ta krijoni webin tuaj dhe ta provoni atë për 1 muaj pa pagesë. Platforma gjithashtu ka te integruara sherbimet SEO.

COMMENTS

WORDPRESS: 0