22 Tetor Dita Kombëtare e Aktivizmit

22 Tetor Dita Kombëtare e Aktivizmit

 Data 22 Tetor shenon diten Kombetare te Aktivizmit., e cila ndryshe njihet si dita dedikuar njerezve dhe nismave qe guxojne per te permir

“Protesta për jetën dhe lirinë! Stop plandemisë”/ Vaksina Anti-Covid a mund të jetë e rrezikshme për jetën dhe si eksperimentale të sjellë vdekje masive
Varfëria dhe problemet mendore, e bëjnë këtë familje të luftojë gjithnjë e më pak kundrejt kësaj drame njerëzore…
Studim: Fëmijët që ushtrojnë aktivitet fizik kanë më shumë fuqi të trurit …

 Data 22 Tetor shenon diten Kombetare te Aktivizmit., e cila ndryshe njihet si dita dedikuar njerezve dhe nismave qe guxojne per te permiresuar problematikat shqetesuese te shoqerise, pavaresisht, gjeografise, races etnise apo gjinise. Ne saje te kesaj dite CO-PLAN Instituti per zhvillimin e habitatit ne bashkepunim me Ambasaden Amerikane ne Tirane dhe donatore  te tjere organizuan sot panairin e shoqerise civile. Ky aktivitet u organizua ne qytetin e Tiranes, ku moren pjese organizata te ndryshme. Qellimi i ketij aktiviteti konsistonte ne promovimin e nismave te organizatave me lidhje advokuese per nje qellim te barabarte. Vlen te theksohet se ky panair u realizua per here te pare ne Shqiperi.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0